Дентален туризъм

Високото качество на зъболечението и ниските цени на стоматологичните услуги карат българите, работещи и постоянно живеещи в чужбина, както и туристи от цял свят да изберат да лекуват зъбите си в България.

Съчетаването на ваканцията с грижата за здравето на Вашите зъби е отлично решение! След запознаване с Вашия зъбен статус и установяване на необходимата стоматологична помощ в Дентален център СИДЕНТ ще Ви назначат оптимален график за лечение, съобразен с личните Ви нужди, възможности и ангажименти.

 

Град Варна и околностите му са туристическа дестинация с особено богата историческа и културна традиция. Ние ще Ви помогнем да изберете подходяща ниско-бюджетна авиокомпания, с която да пътувате до някое летище в България и транспорта до Варна. За Вашият приятен престой ще Ви настаним в избран от Вас хотел. Можете да разглеждате културно-исторически забележителности, археологически и архитектурни паметници от преди много столетия, да дегустирате вина, или да се насладите на местния фолклор, музика, театър или изобразително изкуство.

Подробна информация за метеорологичните условия във Варна и региона, както и всякаква друга полезна информация можете да намерите тук.

Powered by Web Agency

За Контакти

гр. Варна бул. Вл. Варненчик 112
(синята бизнес сграда - входът е отзад)


Д-р Станчо Станчев
тел: 0887 717233
Е-мейл: si.dent@abv.bg


Д-р Илка Якова
тел: 0888 254678
Е-мейл: yakova_sident@abv.bg